This is a past event. Registration is closed. View other Event Pro Connect events.
Dirk Prijs (directeur at Event Pro Connect)

Dirk Prijs

directeur at Event Pro Connect

Directeur van het Genootschap voor Eventmanagers, G-14 en Platform Cultuur Locaties. Staat sinds 2017 aan het roer van deze drie actieve kennisnetwerken en staat te popelen om van Event Pro Connect een stevige evenknie neer te zetten van het Genootschap voor Eventmanagers.

Zijn visie: Evenementen maak je samen. De uitdagingen die ons als industrie het komende decennium te wachten staan kunnen we alleen samen met elkaar het hoofd bieden én gebruiken als springplank voor innovatie

Gerdie Schreuders (Dagvoorzitter)

Gerdie Schreuders

Dagvoorzitter

Ze denkt mee met je programma, belt vooraf met sprekers en is jouw partner op het podium. Zij weet precies waar het schuurt en zoekt naar verbinding tussen sprekers en deelnemers. Straalt op inhoudelijke bijeenkomsten die zij een knipoog mag geven. Ze is academisch opgeleid en heeft kennis van events en veel andere zaken. Met haar hartverwarmende, toegankelijke en energieke karakter laat ze deelnemers en sprekers boven zichzelf uit stijgen.

Ze houdt van bijeenkomsten die ertoe doen en is dienend aan de doelstellingen die je wilt bereiken.Die begrijpt ze zo goed, omdat ze achter de schermen mede-eigenaar is van LiveOnlineEvents en daardoor jouw rol als organisator door en door kent en snapt.

Leuk detail: ze draagt bijna altijd pre-loved kleding op het podium.

Helmi van Doorn

Helmi van Doorn

Stel je voor dat je in de eerste paar seconden verder kan kijken dan de buitenkant. Helmi, de energieke vrouwelijke spreker achter de keynote “WIEdentiteit’ en “Hoe werkt een 1e indruk”, nodigt je uit om de confrontatie met je eigen vooroordelen aan te gaan.

In haar talk tijdens jouw evenement deelt Helmi niet alleen inzichten over hoe je ware identiteit eruitziet, maar ze gaat verder dan dat. Ze doorbreekt de oppervlakkige grenzen van vooroordelen op basis van uiterlijke kenmerken en daagt je uit om de confrontatie aan te gaan met je eigen vooroordelen.

Met moedige openheid deelt Helmi haar persoonlijke verhaal, waardoor de keynote niet alleen een bron van inspiratie wordt, maar ook een spiegel die reflecteert op onze eigen overtuigingen. Dat doet ze met een flinke dosis lef en humor. Helmi zet als verrassende spreker het publiek AAN van hoofd naar hart.